Vakantiedorp – Camping – Hooihotel ...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Beste gasten,

het is eindelijk zover. Waarschijnlijk openen we ons vakantiedorp tot 30.05.2020. Helaas weten we nog niet onder welke voorwaarden. Tot 27.05.2020 moeten we de voorwaarden van de Beierse deelstaatregering krijgen. Zodra we meer weten, zullen we natuurlijk alle belangrijke informatie aan u doorgeven. Tot die tijd vragen we je om geduld te hebben.

We kijken er naar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

Uw team van het Schwarzfelder Hof

Welkom op de Schwarzfelder Hof

Vakantie op de boerderij in Beieren

Geniet met uw kinderen van een schitterende vakantie op de boerderij met veel dieren, grote trekkers en veel plezier bij het helpen en spelen. Op onze boerderij zijn talrijke overnachtingsmogelijkheden voor uw gezin!

Camping op 10 km van LEGOLAND Günzburg

Ons kampeerterrein in Leipheim biedt veel plek voor uw tent, caravan of camper. Goed te bereiken vanaf de A8 (tussen Ulm en Augsburg / München) en de A7 (tussen Schwäbische Alb en Allgäu).

Vakantiewoningen bij Günzburg

4 vakantiehuizen direct aan het water! Gezinsvriendelijke, lichte appartementen nodigen uit tot een zonnige vakantie in Beieren! Ontbijt op verzoek. Ons vakantiehuis is een kindvriendelijk alternatief voor een hotel of pension.

Onderscheidingen

En omdat u bij ons gewoon meer geboden krijgt, hebben we al meerdere onderscheidingen gekregen. Bijvoorbeeld met vier sterren of met vijf beertjes voor onze kindvriendelijkheid. Wij behoren tot "Europa's mooiste vakantieboerderijen" en onze camping is van topniveau.