Vakantiedorp – Camping – Hooihotel ...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Corona-coatings

Ons vakantiedorp staat voor u open met inachtneming van de geldende hygiënevoorschriften. Hieronder staan alle belangrijke regels:

- Minimale afstand 1,5 m op het gehele terrein

- Het betreden van gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes alleen met gezichtsmaskers

- Let op de gemarkeerde afstanden

- Neem afstand en contactbeperkingen in acht

- Als er tekenen van ziekte zijn, is er geen opname mogelijk.

Aangezien onze sanitaire voorzieningen voldoen aan de specificaties van de individuele cabines, zullen wij deze ter beschikking stellen met inachtneming van de afstandsregels. Er kunnen toegangsbeperkingen en wachttijden zijn.

Wij raden u aan gebruik te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen.

De volgende faciliteiten zijn onder bepaalde voorwaarden geopend:

Receptie, snackbar aan het meer, sanitairgebouw, speeltuin, speelschuur, ligweiden en zwemgedeelte aan het meer

Het voederen van de dieren kan plaatsvinden met inachtneming van de hygiënische maatregelen. Ponyrijden is vooralsnog niet mogelijk vanwege het grote aantal gasten.

Helaas is ook ons hooihotel tot nader order gesloten. We kunnen op dit moment geen daggasten accepteren.

Daarnaast zijn de wettelijke besluiten van de federale overheid en van onze deelstaat, ons district en onze gemeente met betrekking tot de Corona-pandemie van toepassing op onze boerderij.

Let op: de bovenstaande punten zijn onderworpen aan de voorwaarden van de Bayer. Staatsregering vanaf 20.06.2020 We kunnen deze periode alleen samen doorkomen als we ons er samen aan houden. We zijn er allemaal medeverantwoordelijk voor dat dit snel gebeurt, dus we kunnen geen uitzonderingen maken op bovenstaande punten.

Voor verdere vragen staan wij tot uw beschikking.

We kijken uit naar uw aanvraag en verwelkomen u binnenkort.

Familie Mannes & het hele team van Schwarzfelder Hof

Welkom op de Schwarzfelder Hof

Vakantie op de boerderij in Beieren

Geniet met uw kinderen van een schitterende vakantie op de boerderij met veel dieren, grote trekkers en veel plezier bij het helpen en spelen. Op onze boerderij zijn talrijke overnachtingsmogelijkheden voor uw gezin!

Camping op 10 km van LEGOLAND Günzburg

Ons kampeerterrein in Leipheim biedt veel plek voor uw tent, caravan of camper. Goed te bereiken vanaf de A8 (tussen Ulm en Augsburg / München) en de A7 (tussen Schwäbische Alb en Allgäu).

Vakantiewoningen bij Günzburg

4 vakantiehuizen direct aan het water! Gezinsvriendelijke, lichte appartementen nodigen uit tot een zonnige vakantie in Beieren! Ontbijt op verzoek. Ons vakantiehuis is een kindvriendelijk alternatief voor een hotel of pension.

Onderscheidingen

En omdat u bij ons gewoon meer geboden krijgt, hebben we al meerdere onderscheidingen gekregen. Bijvoorbeeld met vier sterren of met vijf beertjes voor onze kindvriendelijkheid. Wij behoren tot "Europa's mooiste vakantieboerderijen" en onze camping is van topniveau.