Vakantiedorp – Camping – Hooihotel ...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Beste gasten,

het is eindelijk zover. Waarschijnlijk openen we ons vakantiedorp tot 30.05.2020. Helaas weten we nog niet onder welke voorwaarden. Tot 27.05.2020 moeten we de voorwaarden van de Beierse deelstaatregering krijgen. Zodra we meer weten, zullen we natuurlijk alle belangrijke informatie aan u doorgeven. Tot die tijd vragen we je om geduld te hebben.

We kijken er naar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

Uw team van het Schwarzfelder Hof

Vakantie op de boerderij - avontuurlijke vakantie, wellnessvakantie, gezinsvakantie

Recreatiemogelijkheden op de Schwarzfelder Hof

Met hart en ziel genieten!
Bij ons op de Schwarzfelder Hof vindt u alles wat het hart van kinderen én volwassenen sneller laat kloppen. Ons recreatieaanbod is veelzijdig, optimaal voor kinderen & volwassenen en wordt gecompleteerd door de veelzijdige recreatiemogelijkheden in en rondom Günzburg, Ulm, Augsburg en München. Informatiemateriaal over de verschillende mogelijkheden is op navraag bij onze receptie beschikbaar, foto's kunt u hier bekijken.

 

Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op. 

 • Dieren van heel dichtbij beleven

  Onze geiten, ezels, konijnen en kippen zijn tam en verheugen zich er al op door uw kinderen te worden geaaid en gevoerd.

 • Grote speelschuur

  In onze speelschuur is er voor de kids een groot speelterrein met glijbaan, schommels, tafelvoetbal, klimmogelijkheden en nog veel meer. Speelplezier gegarandeerd!

 • Ponyrijden

  Het ponyrijden op onze lieve pony's is echt iets heel speciaals voor kinderen. Onze begeleiders zorgen ervoor dat uw kinderen goed zitten.

 • Fietsen

  Geniet u op de mooie fietspaden in de omgeving van de prachtige natuur langs de Donau. Informatiemateriaal is verkrijgbaar bij onze receptie.

 • Eten & lekkers

  Tot onze eigen boerderijproducten behoren bijv. verschillende soorten vlees en worst. Koele drankjes en een groot sortiment ijsjes zijn verkrijgbaar bij onze kiosk aan het meer.