Vakantiedorp – Camping – Slaapvaten
...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Vakantie op de boerderij - avontuurlijke vakantie, wellnessvakantie, gezinsvakantie

Recreatiemogelijkheden op de Schwarzfelder Hof

Met hart en ziel genieten!
Bij ons op de Schwarzfelder Hof vindt u alles wat het hart van kinderen én volwassenen sneller laat kloppen. Ons recreatieaanbod is veelzijdig, optimaal voor kinderen & volwassenen en wordt gecompleteerd door de veelzijdige recreatiemogelijkheden in en rondom Günzburg, Ulm, Augsburg en München. Informatiemateriaal over de verschillende mogelijkheden is op navraag bij onze receptie beschikbaar, foto's kunt u hier bekijken.

 

Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op. 

 • Dieren van heel dichtbij beleven

  Onze geiten, ezels, konijnen en kippen zijn tam en verheugen zich er al op door uw kinderen te worden geaaid en gevoerd.

 • Grote speelschuur

  In onze speelschuur is er voor de kids een groot speelterrein met glijbaan, schommels, tafelvoetbal, klimmogelijkheden en nog veel meer. Speelplezier gegarandeerd!

 • Fietsen

  Geniet u op de mooie fietspaden in de omgeving van de prachtige natuur langs de Donau. Informatiemateriaal is verkrijgbaar bij onze receptie.

 • Eten & lekkers

  Tot onze eigen boerderijproducten behoren bijv. verschillende soorten vlees en worst. Koele drankjes en een groot sortiment ijsjes zijn verkrijgbaar bij onze kiosk aan het meer.