Vakantiedorp – Camping – Slaapvaten
...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Onze gasten

Gezinnen met kinderen

Gezinnen met kinderenKinderen hebben bij ons voorrang! Onze kleine gasten kunnen de dieren tijdens hun vakantie op de boerderij van heel dichtbij beleven.
Op de speelplaats en in de uitgestrekte natuur kunnen de kinderen ongestoord spelen en zich volop uitleven. In ons eigen aangelegde meer is het heerlijk zwemmen.

Kampeerders

KampeerdersOf u nu in een caravan, tent of camper wilt overnachten: bij ons vindt u gegarandeerd een mooi plekje voor uw gezinsvakantie of een kort weekend. Geniet u van een leuke campingvakantie met veel leuke belevenissen.

Fietsers

Fietsers

In de schitterende natuur van de Donaumoos, de moerasgebieden langs de Donau, komen fietsers geheel aan hun trekken. De fietsroute "Donauradwanderweg" en het leerpad Donaumoos lopen heel dicht bij de boerderij en er zijn nog meer wandel-/fietsroutes in de natuur in de omgeving. Voor kleine reparaties is gereedschap beschikbaar.

Natuurliefhebbers

De Schwarzfelder Hof heeft een mooie ligging boven de plaatsen Leipheim en Riedheim aan de rand van het beschermd natuurgebied Donaumoos. Het belevenispad Donaumoos loopt in de directe nabijheid van de boerderij. Natuurliefhebbers kunnen hier heerlijk lange wandelingen maken in de Donaumoos en hier genieten van de unieke
flora en fauna.