Vakantiedorp – Camping – Slaapvaten
...en heel veel leuks te doen direct aan en op onze meren!

Vakantie op de boerderij

De Schwarzfelder Hof

Aan de rand van de regio Bayerisch-Schwaben tussen Beieren en Baden-Württemberg, gelegen boven de plaatsen Leipheim en Riedheim, bevindt zich de Schwarzfelder Hof. Achter onze boerderij begint het beschermd natuurgebied „Schwäbisches Donaumoos" met heel diverse flora en fauna. Op onze boerderij bedrijven we actief landbouw, veehouderij, akkerbouw en hebben we weilanden om te hooien. Naast onze Galloway's en Schotse hooglanders hebben we kippen, varkens, geiten, paarden en pony's.

Onze gezinsvriendelijke camping en de comfortabele vakantiewoningen liggen direct aan onze eigen, kunstmatig aangelegde meren, waar u kunt zwemmen, vissen of bootje varen. Een andere avontuurlijke overnachtingsmogelijkheid vindt u in ons hooihotel. Vooral kinderen zullen zich bij ons allerbest vermaken, met dagelijks gratis ponyrijden, het meehelpen bij het voeren van de dieren en de reusachtige speelschuur. Maar ook als ouder heeft u op onze boerderij vele mogelijkheden om te ontspannen: Wij bieden u een goed uitgeruste leeshoek en een gezellige cafetaria met lekkere hapjes voor de inwendige wens. 's Avonds kunt u aan het kampvuur een malse biefstuk of een paar worsten van onze boerderij grillen.

Voor liefhebbers van een actieve vakantie is er een breed aanbod aan fiets- en wandelmogelijkheden. Direct bij de boerderij loopt het belevenispad Donaumoos, de fiets-/wandelroute de "Donauradwanderweg" en er zijn veel routes in het aangrenzende, beschermde natuurgebied. De historische steden Günzburg, Ulm en Augsburg met hun goede mogelijkheden om te winkelen, mooie oude binnensteden, omvangrijk cultuuraanbod en de regionale Schwäbische specialiteiten zijn een bezoekje waard.

 

Brochure (PDF)

Plattegrond (PDF)
Plattegrond

Wij verheugen ons op u!

Vakantie op de boerderij bij Walter Mannes en zijn team